Skip to main content
Ariane Gorin President Expedia Business Services
Ariane Gorin President Expedia Business Services

Ariane Gorin

President, Expedia for Business
BIOGRAFI

Ariane Gorin är Group President för Expedia Business Services, vilket inkluderar Expedia Partner Solutions och Egencia Corporate Travel. Expedia Partner Solutions använder sig av det bästa från Expedia Groups partnerprodukter för API och mallar med laserfokus på B2B, och driver på så vis tusentals partners runtom i världen. Egencia har varit Expedia Groups affärsresebyrå sedan 2004 och gick med i Expedia Business Services 2019.

Gorin kom till Expedia 2013 som Vice President för Market Management i EMEA och ledde EMEA-teamet genom en snabb expansion av regionens hotellnätverk. Innan hon började sin karriär på Expedia tillbringade hon tio år på Microsoft i olika roller inom försäljning, distribution och marknadsföring. Dessförinnan var hon konsult för Boston Consulting Group, både i San Francisco och i Paris.

Gorin tog sin MBA på Kellogg Graduate School of Management, Northwestern University och sin BA i ekonomi vid Berkeley på University of California. För närvarande sitter hon i styrelsen för Adecco Group såväl som i rådet för Londons Royal Philharmonic Orchestra.

Har du en passion för resor och teknik?

Se våra lediga tjänster och bli del av Egencia idag.