Skip to main content

5 sätt Egencia Analytics Studio hjälper Travel Managers

2 min
Posted: 07 March 2019
Analytics-Studio-main-image1.jpg

På ytan kan det se ut som att affärsresor är någonting enkelt: folk reser, och företaget spenderar pengar på att ta de anställda dit de behövs.Det verkar ganska okomplicerat, men så är inte fallet.

Stora globala organisationer har tusentals anställda som reser varje dag, och att försöka hålla koll på vem som bokade sina flyg i förväg och vem som använder sig av en affärsresebyrå involverar en stor mängd komplicerad resedata.

Det är inte alla företag som har en expert bland personalen som förstår all data, och Travel Managers kanske inte har rätt bakgrund för att ta sig an siffrorna. Detta kan leda till utmaningar, för utan rapporter med datavisualisering som är lätt att förstå kan det bli svårt att besvara frågor om till exempel reseutgifter och efterlevnad.

Egencia Analytics Studio är lösningen. Denna användarvänliga plattform har utformats med Travel Managers vardagliga rapporteringsbehov i åtanke och anpassats för de som arbetar med affärsresor varje dag. Med Analytics Studio kan du arbeta med data på ett visuellt sätt, upptäcka dolda insikter och hitta nya möjligheter till besparingar. Du kan även spåra trender över olika tidsperioder för att optimera dina utgifter inom kategorier som flyg, hotell, tåg och bil.

Fyll i formuläret här bredvid för att läsa blogginlägget som förklarar hur Analytics Studio kan hjälpa dig på fem olika sätt.

Presentationen nedan visar hur enkelt det är att ta fram rapporter med datavisualisering i Egencia Analytics Studio och går igenom processen steg för steg.

Letar du efter bättre affärsreselösningar? Kontakta vårt team.