Modernt Travel Management för inköp av affärsresetjänster

Egencias branschledande reseteknologi och goda serviceerbjudande hjälper Travel Managers att implementera kostnadsbesparande program, säkra policyefterlevnaden och övervaka ändringar av reseutgifter. Den digitala tidsåldern förändrar resebranschen och Travel Managers utnyttjar teknologin från Egencia för att administrera reseprogram och gör det enkelt för moderna affärsresenärer att boka och resa i enlighet med verksamhetens policy.

Flexibla och skräddarsydda lösningar

Egencias flexibla lösningar ger kunderna möjlighet att anpassa reseprogrammen i enlighet med företagets krav. Policyvillkor kan justeras efter de olika resenärsgrupperna för att ta hänsyn till specifika roller och resmönster.

Handlingskraft

Egencia ger Travel Managers total kontroll genom vår teknologi som vi delar med kunden. Det är enkelt att "lägga till eller ta bort" personprofiler och kontobehörigheter eller ändra policyinställningar för att proaktivt hantera reservationsbeteende som inte följer policyn.

Egencia strävar efter att leverera unik upplevelse till varje kund och resenär varje gång.

Enkel övervakning

Egencia hjälper Travel Managers att övervaka följsamheten mot verksamhetens policy: 

 • Egencia Intelligence™

  Egencia Intelligence™, vårt statistikverktyg för att automatiskt följa upp reservationsmönster och rapporter kring avvikelser.

 • Standardrapporter

  Standardrapporter över definierade uppgifter genereras automatiskt till Travel Managers med överenskommet innehåll och enligt bestämd regularitet.

 • Dynamisk rapportering

  Dynamisk rapportering tillåter Travel Managers att skapa skräddarsydd rapportering efter egna önskemål och behov.

 • Analyser och beslutsunderlag

  Egencia levererar praktiska reseanalyser. Travel Managers kan snabbt och enkelt upptäcka besparingsmöjligheter i Intelligence, som omfattar dagliga uppdateringar för reservationer gjorda både online och via personlig service. Dra nytta av omfattande rapportering som ger detaljerad och nedbruten information kring resmönster och kostnader, eller titta på ett bredare resmönster, med konsoliderad information för hela verksamheten. Lokalt eller globalt.

Bli kund hos Egencia
Ring oss
+46 8 555 237 00
Kontakta vår säljavdelning
Önskar du mer information