Egencia Hotel: Stort utbud, bättre översikt

Egencia Hotel ger affärsresenärer tillgång till mer än 230 000 hotell att välja mellan. Hitta rätt hotell till rätt pris, på önskad plats och på ett enkelt sätt. Oavsett om du är på kontoret eller på resa, gör Egencia Hotel det snabbare och enklare än någonsin tidigare att beställa hotellrum.

Egencia Hotel gör det snabbare och enklare att beställa hotell än tidigare.

Tillgång till mer än 70 000 hotell

Egencia Onlines användarvänliga design har en kraftfull sökmotor som ger snabb och direkt tillgång till bokning av mer än 70 000 hotell runt om i världen. Från en stationär PC eller en mobil enhet kan affärsresenärerna skriva in en adress, företagsadress med mera i en enkel sökruta för att snabbt få fram de rätta och bokningsbara hotellalternativen.

Specialpriser

Egencia ger sina kunder tillgång till en av världens största hotelldatabaser på nätet. Vi erbjuder kunderna kostnadsbesparande alternativ, specialerbjudanden och exklusiva priser. Egencia gör det möjligt för affärsresenärerna att göra rätt val i förhållande till resepolicyn genom att kombinera vårt utbud med kundens egna specialpriser i ett integrerat verktyg.

Bli kund hos Egencia
Ring oss
+46 8 555 237 00
Kontakta vår säljavdelning
Önskar du mer information