VIP-konceptet

Egencias mest erfarna resekonsulter ger en extraordinär service till resenärer med behov av en extra hög tillgänglighet och support. Allt från att boka resor till val av säten, uppgraderingar och ändringar av flyg och hotell samt incheckning före avgång. Vi erbjuder snabb tillgång till professionell och extra hög personlig service för dem som reser mest.

Prioriterad tillgänglighet

Egencias resekonsulter för VIP-kunder svarar snabbt på telefon och inom en timme på alla reseförfrågningar via e-post. Resekonsulterna arbetar proaktivt för att möta VIP-kundernas resebehov med t.ex. profiluppdatering för varje resa baserad på personliga önskemål. Kunden får expertråd under reservationen och kunnig vägledning för att boka i enlighet med resepolicyn.

24/7 expertservice för VIP-kunder

Våra resekonsulter för VIP-kunder har fingertoppskänsla när det gäller kundservice och har i genomsnitt mer än tio års erfarenhet inom resebranschen. De nås via ett direktnummer eller e-post under normal arbetstid. Efter kontorstid är vår 24-timmars service tillgänglig för att betjäna VIP-kunder under hela dygnet, alla dagar i veckan.

Egencias resekonsulter för VIP-kunder svarar snabbt på telefon och inom en timme på alla reseförfrågningar via e-post.

Komplett service

Egencias affärsresekonsulter för VIP-kunder kan se till att resenärerna får önskade sittplatser, få uppgraderingar när det är möjligt samt få prioritet på väntelistan om en önskad avgång eller ett hotell är fullbokat. Ytterligare tjänster inkluderar mottagning på flygplatsen, en noggrann kvalitetskontroll av biljett-reservation, utfärdande av biljetter m.m. Allt med en hög, igenkännande, kunnig och personlig service för VIP-resenären och dennes ressällskap.

Bli kund hos Egencia
Ring oss
+46 8 555 237 00
Kontakta vår säljavdelning
Önskar du mer information