Marina resor

Välkommen till Egencia Marine & Offshore

Egencia Marine & Offshore erbjuder specialiserade lösningar för företags,- och personalresor i marina verksamheter som sjöfart, offshore, sjöfarts leverantörer och i kryssningsbranschen.

Första klass service för Affärsresor

Vår engagerade personal fokuserar på att erbjuda förstklassig service till alla våra kunder världen över. En av våra viktigaste uppgifter är att få den resande personalen att komma fram säkert och i tid till sin destination. Den stadiga tillväxten inom sjöfartsindustrin kommer att ytterligare öka efterfrågan på skräddarsydda tjänsteresor. Det garanterar ökad effektivitet och kostnadseffektiva lösningar.

 

Egencia Marine & Offshore - en unik upplevelse
Egencia är en av världens största leverantörer av affärsresetjänster till anställda inom shipping, offshore och kryssningsindustrin, med en uppskattad global marknadsandel på 2 % och en skandinavisk uppskattad marknadsandel på ca 30 %. Vi arrangerar affärsresor till och från offshore, kryssningsfartyg och offshore-installationer effektivt.

Alltid tillgänglig
24-timmarsservice är tillgänglig från våra kontor i Norge, Göteborg (inkl. Manilla-kontoret), Köpenhamn och Helsingfors.

Särskilda biljettpriser
Egencia har kompletta IATA-rättigheter och tillgång till alla globala marina och offshore-biljettpriser. Dessa biljettpriser ger en betydande besparing på marknadens prissättning av flexibla biljettpriser. 

Unik erfarenhet
I mer än 50 år, har ledande rederier över hela världen valt Egencia som affärreseleverantör inom marin och offshore-industrin. Vårt nätverk har mångåriga marin och offshore-specialister som är fulla av insikt och erfarenhet. 

Marine & Offshore resor (Olja & Gas) 

Egencia erbjuder en kostnadseffektiv och professionell service för att serva detta segment i full utsträckning och har full kontroll över de särskilda krav som finns för sjötrafiken. Vi erbjuder ett fullservice-koncept för rederier, där vi har hand om besättningsbyten. Vi förstår dynamiken i branschen, sista-minuten-ändringar, och logistiken i samband med hanteringen av Marine & Offshore-relaterade resor. Vi erbjuder engagerade och erfarna serviceteam för att serva detta segment.

 

Egencia Marine Travel Göteborg

Telefon: 031-724 57 77 - Fax: 031-724 57 69 Email: customer_service@egencia.se  

Adress: Box 2211, 403 14 Göteborg

 

Egencia Marine Travel Manilla

Telefon: +63 2 5360014 - Tel: 24 h service lokal: +63 (0)920 9456646 - Fax: +63 2 536-0015 - Email: customer_service@egencia.ph 

Adress: 1053 P. Ocampo street, Malate Manila 1004

 

 

Bli kund hos Egencia Marine?
Ring oss:
+46 031 724 57 00
Kontakta vårt säljavdelning
Önskar du mer information