Personlig service och kompetent, professionell rådgivning

Egenias resekonsulter hjälper till med reservation av affärsresor på telefon eller e-post så att resenärerna kan resa så enkelt och effektivt som möjligt.

Hög lokal service – globalt

Egencia strävar efter att leverera unik upplevelse till varje kund och resenär varje gång. Egencias äffärsresekonsulter är kunniga reseproffs som har fått en enhetlig utbildning i reservationssystemen för att se till att kunderna får expertråd och utmärkt service oavsett var de befinner sig.

Tillgänglighet 24/7

Egencias affärsresekonsulter är tillgängliga 24 timmar dygnet runt, för att beställa resor, avboka, ändra resväg eller ge affärsresenärerna snabbt assistans vid behov.

Egencia strävar efter att leverera unik upplevelse till varje kund och resenär varje gång.

Experter på internationellt resande

Reservation av internationella affärsresor kan vara komplexa och svåra. Kunder vänder sig ofta till Egencias affärsresekonsulter för att hitta de effektivaste alternativen, både när det gäller pris och avgångstider, baserat på kundens personliga preferenser. Affärsresenärerna kan fokusera på sina möten och arbetsuppgifter medan vi löser researrangemangen.

Extra kvalitetssäkring vid internationella reservationer

Våra affärsresekonsulter och våra reservationssystem söker alltid efter de bästa priskonstruktionerna vid komplexa internationella resor. Vid behov kontrolleras bokningen av våra tariff-experter före de ställs ut. Våra serviceteam identifierar även alternativa flygbolag, rutter, tillgänglighet, eller använder ’kreativ’ biljettering för att reducera priset på en viss biljett.  

Experter på affärsresor

Dedikerade serviceteam med utbildade resekonsulter för personlig, kompetent och igenkännande service för rådgivning och bokning av resor. Serviceteamet ger även direkt support för resenärer som bokar i vårt självbokningssystem. 

 • Prisexperter

  I genomsnitt har Egencias affärsresekonsulter på biljettkontoret över 10 års erfarenhet av att hantera komplicerade internationella resrutter.

 • Support efter kontorstid

  Egencias affärsresekonsulter är tillgängliga 24 timmar dygnet runt, för att beställa resor, avboka, ändra resväg eller ge affärsresenärerna snabbt assistans vid behov.

   

 • Särskild VIP-service

  Egencias affärsresekonsulter för VIP-kunder levererar flexibla alternativ för support, skräddarsytt för ditt företags behov.

 • Globalt beredskapsteam

  När extraordinära händelser påverkar reseverksamheten är Egencias globala beredskapsteam där för att ge extra stöd och hjälp på resan.

 • Kontinuerlig upplärning och coachning betyder uppdaterade reseexperter

  Egencia lägger stor vikt på kontinuerlig träning och utvärdering av samarbetet för att säkra den bästa servicestandarden.

Bli kund hos Egencia
Ring oss
+46 8 555 237 00
Kontakta vår säljavdelning
Önskar du mer information