Affärsresor för affärsresenärer

Vi förstår vad affärsresenärerna behöver eftersom vi själva reser i arbetet. Från planeringen av resan till att checka in på flyget eller hotellet och till ändringar av resplaner. Oavsett om du väljer att boka eller ändra din resa själv eller genom att ringa någon av våra erfarna resekonsulter så är Egencia med dig hela vägen och ser till så att resan blir så behaglig och stressbefriad som möjligt.

Enkel och effektiv bokning

Egencia gör planläggningen av din nästa affärsresa enkel och intuitiv. Välj bland ett stort utbud av alternativ såsom hotell, flygbolag, hyrbilsföretag och tåg med vårt online reservationsverktyg eller genom att kontakta en av Egencias resekonsulter. Planera, reservera och administrera din affärsresa – det är enkelt och lönsamt med Egencia.

Läs mer om online reservation

När planer förändras

När planer ändras och detta påverkar din affärsresa, är Egencia där för att hjälpa dig. Vi gör det enkelt för dig att omedelbart boka, avbeställa och ändra resrutten online och våra resekonsulter hjälper till dygnet runt, om du skulle behöva assistans. Med hjälp av e-postaviseringar kan "berörda personer" också få reda på dina ändrade resplaner.

Läs mer om Egencias resekonsulter

Vi förstår vad affärsresenärerna behöver eftersom vi själva reser i arbetet.

Trygghet på resan

Egencias resekonsulter går att nå dygnet runt, hela veckan, för att ge dig förstklassig service och hålla kontakten om det skulle uppstå problem eller nödsituationer.

Läs mer om Egencias resekonsulter

Mobil tillgång

Med en smart telefon eller en läsplatta håller Egencia Mobil App dig underrättad och uppdaterad om tidtabellsförändringar och inställda flyg. Uppdaterad resrutt, interaktiv karta och ’klick och ring’ funktion till Egencias kundservice. Allt är bara ett klick bort med vår mobilapplikation. Du kan också ändra din reservation eller avboka din biljett via appen.

Läs mer om Egencia Mobile App

Flyg bekvämare

Egencia har tillgång till mer än 700 sittplatsscheman från närmare 100 flygbolag som gör att du lättare kan hitta den bästa platsen före avgång.

Bli kund hos Egencia
Ring oss
+46 8 555 237 00
Kontakta vår säljavdelning
Önskar du mer information