Travel Management som ger effekt på sista raden

Du kan räkna med att Egencia erbjuder dig verktygen, teknologin och supporten till att reducera kostnaderna som generas av era affärsresor. Vi ökar efterlevnaden av företagets resepolicy som ger direkta besparingar på inköpskostnaden.

Ett unikt erbjudande

Egencia erbjuder en mix av traditionella affärsresebyråtjänster, innovativ reseteknologi och en global expertis på resemarknaden för att kunna erbjuda unika lösningar och kostnadsbesparingar till företag runt om i världen. Från planering av resan enligt företagets resepolicy, till bokning, incheckning, ändringar av flygbiljetter och hotell eller administration - vi är med er hela vägen.

Besparingar tillsammans med affärsresor

Egencias kunder sänker sina affärsresekostnader direkt, genom att minska antalet reservationer genom personlig service med dess tillhörande kostnader, genom att ge resenärerna tillgång till Egencias omfattande utbud av resealternativ online. Genom att analysera och upptäcka nya möjligheter till effektivisering, bl.a. information om resekostnader och möjligheter till förhandlade avtalspriser, bidrar Egencia till att öka kostnadsbesparingarna för kunderna år efter år. 

Egencia är Nordens största affärsresebyrå.

Bättre information och rapporter när du behöver den

Egencia ger dig en helt ny typ av rapporter för Travel Management. Dynamiska och interaktiva rapporter och diagram med uppdaterad inköpsinformation gör att vi snabbt kan identifiera nya kostnadsbesparingar och genomföra effektiva justeringar i förhållande till företagets policy och mål.

Läs mer om Intelligence

Egencias och Expedias köpkraft

Egencia är Nordens största affärsresebyrå. Vi är en del av Egencia, världens femte största globala affärsresebyrå. I sin tur ägs Egencia av Expedia Inc.; världens största reseföretag. Tack vare den samlade köpkraften kan Egencia erbjuda dig de lägsta priserna och erbjudanden som du inte kan få från något annat globalt resebolag.

 • Rätt hotell till rätt pris

  Egencia erbjuder det största utbudet av hotell i hela världen. Egencia erbjuder kunderna kostnadsbesparande alternativ, specialerbjudanden och exklusiva priser.

  Läs mer om Egencia Hotell
 • Spara pengar på lägre flygpriser

  Egencia utnyttjar egenutvecklad teknologi för att analysera tidtabeller, tillgänglighet och priser för avgångar till och från alla flygplatser, med alla flygbolag, 365 dagar om året. Vi säkerställer att dina medarbetare har tillgång till det bredaste utbudet av flygalternativ till de mest konkurrenskraftiga priserna.

  Läs mer om online reservation
 • Speciell service för VIP-resenärer

  Egencias kunniga resekonsulter blir en förlängning till ledningens assistenter och ger en extra snabb och hög-klassig service till de resenärer som av olika anledningar behöver tillgång till den. Från reservation av resor till speciella sittplatser, uppgraderingar och ändringar av flyg och hotell, incheckning före avgång eller andra speciella behov. Vi erbjuder snabb tillgång till professionell och personlig service för dem som reser mest.

  Läs mer om VIPs
 • Ledande inom resor och teknologi

  Egencias tekniska lösningar är moderna och har en brukarvänlig design. Vi drar nytta av erfarenheten och expertisen från vårt moderbolag Expedia, världens ledande reseföretag som har utvecklat en modern, intuitiv och unik teknik anpassad för privatresenären med miljontals resenärer som bokar sina resor online varje år. 

 • Expertanalyser av verksamhetens resmönster och inköpskostnader

  Egencia Consulting erbjuder ett komplett utbud av tjänster för att tillpassa och implementera ett Travel Management program som anpassas till våra kunders affärsmässiga och finansiella mål. Vi samlar in data, analyserar, rekommenderar och arbetar tillsammans med kunderna för att implementera nya lösningar.

  Läs mer om Egencia Consulting
 • Bättre affärsresor

  Egencia gör affärsresandet bättre och enklare för dig och ditt företag. Vi är en pålitlig affärsresepartner för mer än 15 000 företag i nästan 60 länder. Vår kunskap om resebranschen, vår teknologiska expertis och våra engagerade medarbetare skapar goda upplevelser för tusentals affärsresenärer, resebeställare och Travel Managers varje dag.

Bli kund hos Egencia
Ring oss
+46 8 555 237 00
Kontakta vår säljavdelning
Önskar du mer information