Om Egencia

Egencia gör affärsresorna bättre. Vi integrerar vår långa erfarenhet av affärsresor med modern teknologi för att göra affärsrese-inköpen bättre och enklare för dagens mobila medarbetare. Varje år hjälper Egencia tusentals företag i närmare 60 länder att hantera sina inköp av affärsresor på ett bättre sätt. Vi erbjuder moderna lösningar och professionell service till miljontals resenärer före, under och efter resan. Kunderna litar på Egencia.

Globala fakta

 

 • Egencia är ett företag inom Expedia, Inc. – världens största reseföretag
 • Vi är världens femte största affärsresebyrå
 • Över 3 000 anställda
 • Mer än 25 miljarder i omsättning 2012
 • Servar mer än fyra miljoner affärsresenärer på 15 000 företag i närmare 60 länder
 • Branschens högsta genomsnittliga andel online-bokningar anpassat till kundens resepolicy.
 • Ger tillgång till 190 000 hotell med rabatterade priser och extra fördelar.

 

Vi sänker våra kunders inköpskostnader samtidigt som vi möter den moderna affärsresenärens behov.

Ett unikt erbjudande

Egencia blandar traditionella affärsresebyråtjänster, innovativ reseteknologi och global resemarknadsexpertis för att kunna leverera unika lösningar och kostnadsbesparingar till företag runt om i världen. Från planering och bokning av policy-tillpassade resor, om- och avbokningar, inställda flyg eller ett överbokat hotell så är vi med kunden hela vägen. 

Det är enkelt att boka en resa

Med Egencia är det enkelt och effektivt att beställa en affärsresa i alla våra kanaler. Vårt online-bokningsverktyg är baserad på branschledande teknologi, som gör resereservationen intuitiv. Det har aldrig varit enklare att hitta alternativ för flyg, hotell, hyrbil och tåg. Boka och fortsätt med dina övriga uppgifter!

 • Unika specialpriser

  Med vår anknytning till Expedia och marknadens bästa leverantörsavtal kan Egencia erbjuda våra kunder tillgång till världens största reseutbud och databaser online. Kunderna får kostnadsbesparande alternativ, specialerbjudanden och exklusiva priser. Egencia ger affärsresenärer möjlighet att göra rätt val i förhållande till resepolicyn genom att kombinera vårt utbud och innehåll med våra specialpriser och kundernas egna avtalspriser i ett integrerat verktyg.

 • Ändrade planer?

  Planer kan ändras och påverka en aktuell eller kommande affärsresa. Då finns Egencia till hands för att hjälpa till. Vår teknologi och våra affärsresekonsulter går att nå dygnet runt. Vi gör det enkelt att reservera, avboka och ändra eller uppdatera resvägar online. Med hjälp av e-post meddelanden kan du även hålla berörda personer informerade om dina ändrade resplaner.

 • Mobil tillgång

  Egencias mobilapplikation ger tillgång till aktuell information om flygningar, interaktiva kartor och möjlighet att ringa Egencias kundtjänst med ett klick. Våra mobila applikationer utvecklas hela tiden och inom kort kommer du att kunna boka, boka om och avbeställa resor direkt i din mobil-applikation.

 • Personlig support när du behöver den

  Egencia är med genom varje steg på affärsresan. Resenärerna kan reservera sina egna resor eller kontakta våra kunniga affärsresekonsulter när som helst.

 • Bättre affärsresor

  Egencia gör affärsresorna bättre för alla. VIA Egencia är den pålitlig affärsresepartnern för mer än 15 000 företag i nästan 60 länder. Vår kunskap om resebranschen, vår teknologiska expertis och våra engagerade medarbetare skapar varje dag goda upplevelser för tusentals affärsresenärer, resebeställare och Travel Managers.

 • Flyg mer bekvämt

  Egencias SeatGuru-verktyg ger tillgång till mer än 700 sittplats-konfigurationer från närmare 100 flygbolag så att du lättare kan hitta ’din’ bästa plats före avgång.

 • Efter resan

  Egencia erbjuder en automatiserad reseadministration som stödjer hela reseprocessen inklusive reseräkningar och konsolidering av kreditkorts-inköp. Detta sparar tid för din administration och redovisning av reseräkningar.

Bli kund hos Egencia
Ring oss
+46 8 555 237 00
Kontakta vår säljavdelning
Önskar du mer information