Global närvaro

Egencia har egenägda kontor i ett flertal länder i Europa, Nordamerika och Asien. För att kunna ge professionell vägledning och personlig service till våra kunder samarbetar vi även med ledande lokala affärsresebyråer globalt. Tillsammans med våra partners ger vi service och support till våra kunders resebehov över hela världen.

  • Lokal marknadskompetens

    Vårt strategiska partnernätverk, Egencia Global Alliance (EGA), består av marknadsledande lokala affärsresebyråer som erbjuder regionala erbjudanden/tjänster och kompetens. Genom våra samarbetspartners får Egencias kunder tillgång till ett stort urval av resor till konkurrenskraftiga priser, support på lokalt språk, och kundservice med hög kvalitet från erfarna resekonsulter.

  • Fördelar med globalt partnerskap

    Vi ger våra kunder kostnadskontroll, ökad insikt och en möjlighet att påverka deras resepolicy, då data samlas in från alla vår Globala Alliance partners i kombination med Egencia och Egencias konsoliderade rapporter. Vi erbjuder våra globala kunder en central kontaktpunkt med en Egencia Account Manager som hjälper till med målsättningarna i det globala resepolicyn.

Bli kund hos VIA Egencia
Ring oss
+46 8 555 237 00
Kontakta vår säljavdelning
Önskar du mer information